Ostali sportovi

Spin domaćin plej-ofa za prvaka RS

Spin domaćin plej-ofa za prvaka RS
Foto: N.N. | Spin domaćin plej-ofa za prvaka RS

Omladinski stonoteniski klub Spin iz Banjaluke u nedjelju će biti domaćin plej-ofa za prvaka Republike Srpske u stonom tenisu.

Takmičenje će se održati u novootvorenom Stonoteniskom centru Spin u Ulici Banović Stahinje br. 11 sa početkom u 10 časova, učestvovaće četiri prvoplasirane ekipe iz proteklog dijela sezone a to su osim Spina STK Sokol iz Brčkog, STKI Vrbas iz Banjaluke i STK Prijedor. Pobjednik ovog tunira plasiraće se viši rang takmičenja.

"Iza nas je dobra sezona što se tiče naše igre i rezultata i zbog toga imamo velika očekivanja od turnira. Protekli dio sezone smo završili kao najbolja ekipa i osvojili prvo mjesto i to želimo da krunišemo trijumfom u plej-ofu i ulaskom u viši rang", kazao je Siniša Marčetić, igrač i trener OSTK Spin.

Nedjeljno takmičenje će ujedno predstavljati otvaranje prvog stonoteniskog centra u Banjaluci kojeg su članovi ovog kluba napravili sopstvenim zalaganjem i sredstvima.

"OSTK Spin je osnovan 2009. i od tada treniramo i igramo po raznim dvoranama i salama, a sada smo konačno dobili svoje mjesto gdje možemo da se posvetimo stonom tenisu", kazao je Marčetić i dodao:

"Stonoteniski Centar Spin nudi mogućnost treniranja kako za najmlađe, tako i za odrasle koji imaju želju da se bave stonim tenisom, te nauče osnovne i napredne elemente igre, tehniku i taktiku. Takođe, postoji mogućnost zakupljivanja termina za sve koji žele da se zabave i odmjere snage u ovom sportu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije