Evo kako ELFS zamišlja ljeto '20. u gradu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.07.2020.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Zaljubljenica u make-up Nabilah Harron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima

Ljetni dani u gradu znaju itekako biti zabavni,parkovi su predivni,a mjesta za izlazak i stanku od posla je nikad više ili ih samo u hladnije doba godine manje percipiramo. S prvim danima ljeta za dozu inspiracije pobrinuo se naš najuspješniji modni brand ELFS

Nabilah Harron za Elfs

Nabilah Harron za Elfs

Iako smo komade s ovim poznatim potpisom proteklih mjeseci uglavnom kupovali putem svima poznatog njihovog webshopa ljetne komade možemo razgledati i kupovati u prekrasnim ELFS shopping oazama u Zagrebu,Splitu i Rijeci čiji vas prostrani dizajnerski interijeri s dobrodošlicom dočekuju.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Zaljubljenica u make-up Nabilah Harron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima. Idila na fotografijama nastala je u najužem centru glavnoga grada u jednom od najljepših parkova Tomislavcu.

Elfs S/S 2020

Elfs S/S 2020

Sunčane naočale okosnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijali uzoraka i tekstura koje vrište LJETO! Haljine ženstvenih siluta dobile su mornarsko ruho, a modni dodaci s animal uzorkom kao i u monokromatskim varijantama sjajno nadopunjavaju sve kombinacije.


VIŠE O TEMAMAElfsNabilah HarronDanijel Galić




Povezano