Žoao Feliks (Atletiko Madrid) i Idrisu Baba (Majorka)
Žoao Feliks (Atletiko Madrid) i Idrisu Baba (Majorka)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Majorki i Medijašu ni mrvice

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.20. | 11:25

Pročitajte nekoliko predloga za 3. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 18:00
Smolevichy - Dinamo Brest
ID: 4950787

Sa svega deset osvojenih bodova domaća ekipa zauzima pretposlednje mesto na tabeli. Dinamo je šesti, ali ima samo pet bodova manje nego prvoplasirani BATE, te vam je jasno zbog čega mu pripada uloga apsolutnog favorita, iako je njihov prethodni duel okončan rezultatom 1:1.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 22:00
Atl.Madrid - Mallorca
ID: 4950542

Em je Majorka, koja pokušava da pobegne iz zone ispadanja u utorak "pregazila" Seltu (5:1), em je često uspevala da izvuče remi protiv Atletika, pa je Madriđani neće uzeti zdravo za gotovo. Ipak, mnogo veći kvalitet i odlična forma domaćih isključuju sve osim keca, i to uz 2-4.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:15
Charlton - Millwall
ID: 4950873


U pitanju je prilično nezgodan par. Prvo, radi se o jednom od derbija južnog Londona, a klubove razdvaja tek nešto više od šest kilometara. Drugo, domaći su u malo boljoj formi, međutim, Milvol još ima neke šanse da se domogne pozicije u plej-ofu. No, nama "miriše" na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.2)
Fiksevi dana
BELORUSIJA 1 | 16:00
Slavia Mozyr - Slutsk
ID: 4950623


Rivali u okršaj ulaze sa istim brojem bodova, ali Sluck je poslednju pobedu zabeležio još početkom maja, odnosno pre osam kola. Slavija je trijumfovala na prethodnoj utakmici na kojoj je bila domaćin, ali je minule sedmice preživela "potop" protiv Energetika. Gađajte 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.76)
Za izbegavanje
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 15:00
Neman II - Minsk I. II
ID: 4952138

Situacija u vrhu tabele beloruske lige rezervi veoma je zanimljiva. Lider Dinamo Minsk ima bod više i utakmicu manje od Isloča. Trećeplasirani Neman zaostaje dva boda za svojim današnjim rivalom, ali je odigrao isto toliko mečeva manje nego on. Kada se sve sabere – obiđite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 19:00
Medias - CS Universitatea
ID: 4950747

Medijaš je svoje ambicije ispunio plasmanom u grupu koja se bori za Evropu, a ne opstanak i od tada ne može da se sastavi (pet kola bez pobede). Na drugoj strani je Univerzitatea koja je u sjajnoj formi i "puca" na šampionsku titulu (bod manje od lidera Kluža). Biramo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.37)
Vredi probati
TURSKA 1 | 20:00
Denizlispor - Gazisehir Gaziantep
ID: 4950933

Prethodna četiri međusobna okršaja ovih rivala okončana su dvojkama, ali su tri od njih pripala Denizliju, koji je dobio i onaj poslednji duel na kojem je došao kec i koji ima bolji bilans. Pobeda bi domaće izjednačila na tabeli sa Gazišehirom i nama se čini da vredi probati.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 20:15
Santa Clara - Maritimo
ID: 4950663

Domaći imaju sedam bodova više, a očekujemo da se razlika poveća. Fudbaleri Santa Klare vezali su po povratku sa pauze nekoliko odličnih partija, a posebno se ističe trijumf na Da Lušu, i to posle vođstva Benfike. Istina, i gosti su dobili Orlove, ali ipak verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara