Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Partizan pregovara sa Đorđevićevim bekom

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.20. | 11:21

Devin Marbl na radaru crno-belih

Partizan je, posle odlaska Korija Voldena, rešio goruće pitanje prvog plejmejkera za narednu sezonu. Crno-beli su potpisali ugovor sa Kodijem Milerom-Mekintajerom, i počeli aktivnosti u letnjem prelaznom roku. Bura se očekuje posle imenovanja Vlade Šćepoanovića za novog trenera najtrofejnijeg srpskog kluba.

Mediji iz Turske su danas objavili informaciju da je Partizan jako zainteresovan za krilnog košarkaša Virtusa iz Bolonje, Devina Marbla. Reč je o nekadašnjem velikom projektu,od koga se očekivalo da zablista u NBA lige, pošto ga je izabrao Denver Nagets.

Izabrane vesti

Međutim, posle serije povreda Marbl je morao da sreću potraži u Evropi. Igrao je za Aris, Trento i ove sezone Virtus iz Bolonje.

U italijanskoj ligi prosečno je beležio 10 poena, uz pet skokova i dve asistencije. Njegova najveća prednost je što može da odgovori zadacima na svim spoljnim pozicijama. Dakle, koristan je kao plejmejker, bek i nisko krilo. Važi za izuzetno dobrog odbrambenog igrača koji lateralnim kretanjima i brzim nogama može da čuva najbolje strelce protivničkog tima.


tagovi

Virtus BolonjaDevin Marbl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara