');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

(VIDEO) NARKO-DILERI UBILI CRNOGORCA U MARBELJI Četvorica uhapšenih zbog ubistva Peruničića za kotorske klanove uzgajali marihuanu

Kod četiri osobe osumnjičene za ubistvo Baranina Miloša Peruničića u Marbelji 2. juna, uhapšenr u Barseloni i Marbelji pronađena je veća količina narkotika.

Slušaj vest
0:00/ 0:00

Agenti Nacionalne policije pre nekoliko dana su uhapsili trojicu osumnjičenih u Barseloni, dva navodna počinioca i jednog zaduženog za njihovo skrivanje, dok je četvrto hapšenje izvedeno u Marbelji, a uloga osumnjičenog bila je logistika.

Pročitajte još

Na video snimku koji je objavila španska policija zabeleženi su trenici hapšenja u jednoj garaži u Barseloni, ali i velika laboratorija za uzgoj marihuane.

Miloš Peruničić
Foto: diariosur.es / screenshot
Miloš Peruničić

Međutim, u saopštenju se ne navodi o kojoj količini je reč niti koja je uloga osumnjičenih bila u proizvodnji narkotika, ali je saopšteno da im se na teret, osim udruživanja u zločinačku organizaciju, ubistva i ilegalnog posedovanja oružja, stavlja i trgovina drogom.

Podsetimo, Peruničić je ubijen 2. juna ove godine nedaleko od centra Marbelje nasred ulice. Kako su tada preneli španski mediji njemu je dok je šetao, na očigled brojnih svedoka, prišao muškarac obučen u mornarsko odelo i ispalio nekoliko hitaca u njega.

- Video sam muškarca sa oružjem kako stoji na ulici, nosio je plave pantalone i jaknu, kapu i hiruršku masku. Samo je stajao tamo i pucao na drugog čoveka. Nakon što je obavio svoj posao, okrenuo se i otišao, ostavivši žrtvu mrtvu na pešačkom prelazu. Pobegao je motociklom koji ga je čekao spreman sa saučesnikom - ispričali su očevici za tamošnje medije.

Pročitajte još

U trenutku kada mu je ubica prišao i počeo da puca na njega Peruničić je snimao glasovnu poruku na kojoj se navodno čuje kako izgovara: "Neko puca" a zatim pada nasred ulice. Pored toga, kod sebe je imao lažna dokumenta, bosanski pasoš na ime Slaviša Z.

Španska policija navodi da je istraga brzo pokazala da je Peruničićeva likvidacija posledica sukoba dva kriminalna klana koji traje od 2014. godine, ali nisu naveli kom klanu je Peruničić pripadao ili bio blizak.