Vujović: U Budvi je sproveden policijski udar

B. Dabić

02. 07. 2020. u 08:45

U zgradu opštine i dalje ne mogu građani, ni odbornici, niti predsednik opštine Marko Carević, kao ni predsednik Skupštine opštine Krsto Radović koji svako jutro redovno dolaze

Вујовић: У Будви је спроведен полицијски удар

BUDVA- Budvani, i drugi građani koji hoće da plate porez ne mogu ući u opštinu Budva. Kako poslednjih jedanaest dana, tako i danas. U zgradu opštine ne mogu ni odbornici, niti predsednik opštine Marko Carević, kao ni predsednik Skupštine opštine Krsto Radović koji svako jutro redovno dolaze, ali im policija i privatno obezbeđenje ne dozvoljavaju ulazak.

Policijski kordon interventne jedinice na glavnom ulazu Opštine, dok su unutar zgrade pripadnici privatnog obezbeđenja koje po spisku kontroliše ko od zaposlenih može da uđe u zgradu lokalne uprave.

Kako spisak onih koji mogu ući obezbeđenje nije dalo na uvid odborniku Đorđiju Vujoviću (DF) , on prišao i počeo da im skida zaštitne maske, kako bi građani videli o kome se radi.

-Ovo su jadovi. U Budvi je sproveden policijski udar, po nalogu Suzane Pribilović. Čekam da me pozove tužilac da ispričam ko je bacio suzavac u salu, kazao je Vujović.

Građanski biro ni danas nije otvoren, pa će građani biti uskraćeni za usluge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije