Ljajić – ‘Stanje u Pazaru isto kao u drugim opštinama’ ‘Znam ja sve, ali nemojte došli ovi’

3
101

Tokom jučerašnje posjete Novom Pazaru ministra zdravlja Zlatibora Lončara i premijerke Ane Brnabić nekoliko desetina nezadovoljnih građana protestovalo je zbog skrivanja podataka i višenedeljnog obmanjivanja javnosti.

Tom prilikom je ministar Rasim Ljajić prišao grupi građana i obratio im se riječima da zna za sve što se događa u Bolnici, ali da ne treba iznositi dok je tu delegacija iz Beograda. Samo par trenutaka kasnije Ljajić je poručio da je stanje u Novom Pazaru nije ništa teže nego u drugim opštinama u Srbiji.

 


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

3 KOMENTARI

  1. u martu uveli 5 g mrezu kad je bilo vanredno stanje izgovor cov 19 .u mozete videti na mobilnom pojavljuje se 5 g . kao u van hu kada su expirmentalno pustili.ministar telekomunikacija moze li da objasni ,dali je NOVI PAZARdrugi VAN HU ispobavanje 5 G na sopstvenom narodu.

  2. sad ti netrebamo. mozemo da umiremo jelj. pa da. za svakog ko omre glas je za tebe. i moja rahmetli nana 2006god je umrla pa je ima u biracki spisak. dobar ti sistem smeće jedno

  3. Ah pahce jedno smrdljivo…robe tih iz Beograda. Umiru ljudi na stolicama i podu ti lazes zbog fotelje. Ostaces upamcen ko vlaska slina. Za onim osumnjicenim ratnim zlocincem si plakao na televiziji a kad umiru Bosnjaci moze da se laze. Psu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.