Bratstvo lažnih liberala: Šta to povezuje Vuka i Čedu sa antifa ruljom koja ruši spomenike Vašingtonu

Milan BABOVIĆ

01. 07. 2020. u 07:39

U vrlom novom svetu klintonovštine mitovi se moraju samlesti (izuzev holivudskog), a idiotluk političke korektnosti uspostavlja se kao univerzalna vrednost

Братство лажних либерала: Шта то повезује Вука и Чеду са антифа руљом која руши споменике Вашингтону
ANARHIJA i divljanje rulje na američkim ulicama pokrenuli su kvaziliberalnu internacionalu, koja svoje ćelije u Srbiji nije gasila još od prekida NATO agresije 1999. godine. Rušenje i ritualno odsecanje glave bronzanom Džordžu Vašingtonu ili dizanje u vazduh spomenika Tomasu Džefersonu i te kako imaju veze sa svim onim što nam ovdašnje građanske perjanice propovedaju duže od dve decenije.

Kada nam Čeda Jovanović objavi da je "nezavisnost Kosova neupitna" ili kada nas Vuk Drašković prosvetli tezom da se "Vidovdanom oslepljuje Srbija", oni zapravo rade isti posao kao njihova sabraća iz Antife u Portlandu koja macolama jurišaju na prvog predsednika SAD pod izgovorom da je bio robovlasnik.

Sada isti oni koji godinama, uz pomoć svojih srpskih ekspozitura, pokušavaju da nam razbucaju tapije na Gračanicu i Dečane, koji nas uče da u 21. veku teritorija nije bitna i toplo savetuju da se okanemo guslanja o Lazaru i Milošu, u borbi protiv Trampa obaraju skulpture pisca Deklaracije o nezavisnosti SAD.

Obrazac je isti: u vrlom novom svetu klintonovštine i onog mađarskog čovekoljupca mitovi se moraju samlesti (izuzev holivudskog), a idiotluk političke korektnosti uspostavlja se kao univerzalna vrednost. Tako se u duhu epohe, kako je shvataju Soroš i baštinici "duboke države", možete varvarski svetiti Džefersonu zbog ubistva Džordža Flojda, iako je treći predsednik SAD zakonom zabranio uvoz robova.

Princip spojenih sudova lažnih levičara izrodi i karikaturalne scene, pa se tako "Žene u crnom" postroje kod "Ruskog cara" da leleču zbog rasizma u Americi. Razume se, za Milicom Rakić nisu zaplakale nikada. Batajnica je na drugom kraju sveta. Srećom, još miruju filijale Antife u Italiji i Egiptu. Jer, od Kolaoseuma i piramida ne bi ostao ni kamen na kamenu.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ja Paja

01.07.2020. 08:49

bravo za kolumnu...sve sto se trenutno desava na ovoj jadnoj planeti je sasvim lepo opisano u ovom tekstu...