');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Srpska pevačica je nestala na vrhuncu slave, a onda je postala BELI MAG, PROMENILA JE I IME i teško se izgovara

Nekada popularna folk pevačica Marina Živković naprasno je odlučila da se povuče sa estrade, a već godinama se ne ističe u javnosti.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Marina Živković Foto: RAS / RAS Srbija
Marina Živković

Devedesetih godina ona je bila velika zvezda turbo folka, a karijeru je počela 1995. godine kada otpevala duet sa Vanesom Šoškić "Plavi haos" i probila se na estradi.

Njeni najveći hitovi "Ne idi od mene", "Lavica", "Reci, reci da", "Malo po malo" ( "Hoću s tobom sinove" pevali su se u kafanama i na splavovima, ali je njena karijera naglo opala nakon 2000. godine.

Marina je potom napustila muzičku karijeru, postala je beli mag, završila je kurs za iscelitelja. Jednom prilikom je izjavila da ona nema nikakvu agenciju, da isključivo pomaže najbližima i da je ona "samo provodnik nečega što je iznad nas".

Pročitajte još

- Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na lečenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu- rekla je pevačica jednom prilikom.

Spekulisalo se da je promenila i ime pa pored postojećeg po kojem je svima poznata, ima i novo- Maha Mantra (Velika Mantra). Međutim Marina se o tome nije izjašnjavala. Njeni najveći hitovi "Bolujem u sebi", "Reci, reci da", "Ne idi od mene", "Uzmi ili ostavi" pevaju se i danas.