Danas se ponavlja glasanje na sedam biračkih mesta u Novom Sadu

Glasanje za izbor poslanika u Narodnoj skupštini danas, 1. jula, ponavlja se na pet biračkih mesta u Novom Sadu, a ukupno 58 biračkih mesta širom Vojvodine.
Danas se ponavlja glasanje na sedam biračkih mesta u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Takođe, ponovno glasanje za izbor poslanika u Skupštini Vojvodine održava se na dva mesta u Novom Sadu, a na ukupno 23 biračka mesta u Vojvodini.
 
Ponovljenog glasanja za izbor odbornika u Skupštini grada Novog Sada neće biti. 
 
U Novom Sadu se pokrajinski izbori ponavljaju na biračkim mestima u OŠ "Žarko Zrenjanin" (biračko mesto 143) i OŠ "22. avgust" u Bukovcu (biračko mesto 160).
 
Izbori se ponavljaju i na četiri biračka mesta u Beočinu, pet biračkih mesta u Zrenjaninu, tri biračka mesta u Žitištu, po dva biračka mesta u Pančevu i Sečnju, kao i na po jednom biračkom mestu u Alibunaru, Novom Bečeju, Subotici, Temerinu i u Sremskoj Mitrovici.
 
Kad je reč o republičkim izborima, u Novom Sadu se glasanje ponavlja na biračkim mestima 67 i 68 u Školi za dizajn "Bogdan Šuput" na Detelinari, na biračkom mestu broj 92 u Mesnoj zajednici "Vidovdansko naselje", na biračkom mestu 113 u OŠ "Đura Jakšić" u Kaću i biračkom mestu 129 u OŠ "Kosta Trifković" na Rotkvariji.
 
Glasanje se ponavlja na ukupno 234 biračka mesta širom Srbije.
  • Iva

    01.07.2020 16:04
    Ko ima pravo da glasa na ovim ponovljenim? Svi ili samo oni koji su upisani na tim birackim mestima?
  • Winer

    01.07.2020 13:50
    @apis
    Pitam se gde je onda tih +80.000 glasova na lokalu?
  • Kao durex

    01.07.2020 13:41
    Jednokratno
    @apis
    Ne sine ti si zadnja rupa na koju zvalavi duva da bi ucinio privid desnice u odaustvu Vojvode
    I ne zanosi se
    Sledeci izvori kao i Radulovic nestali u netragu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.