Najnovije vesti
Zabava
ksenija pajic glumica kredit

KSENIJA JE OD JEDNE ULOGE OTPLATILA STAMBENI KREDIT Glumica koju Srbija obožava priznala: "Mislim da su svi drugi bolji od mene"

Hrvatska glumica Ksenija Pajić i u Srbiji je stekla veliku popularnost, budući da su sapunice u kojima je igrala i u našoj zemlji bile veoma gledane. Od prve takve uloge, Ksenija je zaradila dovoljno da otplati stambeni kredit.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ksenija Pajić Foto: Youtube/ RTV HIT / youtube
Ksenija Pajić

Ksenija, koja inače danas proslavlja 59. rođendan, 2004. godine tumačila je lik Ane Jurak, supruge bogatog biznismena, u prvoj hrvatskoj telenoveli "Villa Maria".

Honorarom koji je zaradila od te uloge glumica je otplatila stambeni kredit, piše "24sata.hr".

- Sapunice su mi donele samopouzdanje. Iza svih uloga stoji mnogo uloženog truda. Zahtevaju brzinu, odgovornost, profesionalnost, dobru memoriju, razumevanje scene. Radim sa sjajnim ljudima, od reditelja do tehničara, svakodnevno sam pred kamerom. Osim toga, tu je i finansijski momenat benefita - ispričala je ranije Ksenija za hrvatske medije.

Pročitajte još

Ona je priznala i da je sama sebi najstroži kritičar.

- Svi drugi su mi bolji od mene. Gledam se i mislim "Ovo sam mogla bolje, joj kako ovde izgledam grozno". Uvek imam neku primedbu na sebe, ali tako je od samih početaka. Danas to više ne uzimam srcu kao nekad - objasnila je.

VIDEO: Tihomir Stanić: Podržaću ćerku da bude glumica