Ministarstvo: Nije bilo propusta u lečenju dr Lazića

Regionalne vesti - Utorak 30.06.2020 - 12:54

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Kliničkom centru Niš organizovan vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića i da je komisija mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta.

Naložena vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada Naložena vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada
Kliničkom centru je naloženo da organizuje vanrednu proveru kvaliteta stručnog rada zdravstvenih radnika koji su učestvovali u lečenju dr Miodraga Lazića, koji je preminuo u Kliničkom centru u Nišu od posledica korona virusa.
 
Posle provere, komisija je saopštila da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, navodi se u odgovoru Ministarstva zdravlja.
 
Pored toga, naložena je i vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada.
 
Mediji su objavili da je ćerka doktora Lazića, Nina Vujošević, podnela prijavu zbog navodnih nepravilnosti i propusta u lečenju njenog oca u Kliničkom centru Niš.
 
Doktor Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra u Nišu i ratni hirurg, preminuo je od posledica koronavirusa 14. aprila u Kliničkom centru u Nišu.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: