Još nisu poznata imena svih kandidata za budući sastav u Covid ambulantama
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

29. jun. 2020

SNS osvojio dve trećine mesta u Covid ambulantama

CELA SRBIJA, 29. jun 2020, (Njuz) – Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri ostvarili su veliki uspeh osvojivši dve trećine mesta u Covid ambulantama, saopštila je danas Republička izborna komisija.

Prema obrađenim izveštajima iz više od 70 posto Covid ambulanti već sada sa sigurnošću možemo reći da je SNS napravio ubedljivo najbolji rezultat.

– Preliminarne projekcije pokazuju da će kolacija okupljena oko ove partije imati preko 60 posto zaraženih. Kada se ti procenti raspodele u mesta po bolnicama, naprednjaci će zauzimati negde oko dve trećine kapaciteta – kažu u RIK-u.

U SNS-u nisu krili oduševljenje ovim rezultatom. Ističu da je korona prepoznala njihov dosadašnji rad i ukazala im puno poverenje.

– Ovo je najbolji izborni rezultat u istoriji srpskog parlamentarizma – oduševljeno je prokomentarisao predsednik SNS-a Aleksandar Vučić na velikom slavlju upriličenom ovim povodom – Ako uzmemo u obzir da smo se sve vreme susretali sa opstrukcijama onih koji su bojkotovali izbore, videćemo koliko je bilo teško ostvariti ovoliki broj zaraženih. To naš uspeh samo čini još većim i dražim. Ovo su, bez ikakve sumnje, bili najregularniji izbori za Covid bolnice u istoriji i zato sam zahvalan svima koji su na njima učestvovali. Čestitao bih, ovim putem, svima koji su na njima osvojili mandate. Pred nama je veliki posao i učinićemo sve da opravdamo poverenje koje smo dobili – poručio je Vučić.

Rezultati su još uvek nezvanični pa se može samo spekulisati o imenima onih koji će na kraju završiti u bolnicama.

Za sada su svoje mesto osigurali Aleksandar Vulin, Maja Gojković, Slaviša Mićanović i Marko Čadež, a naprednjaci kažu da imaju dovoljno dobrih kandidata za sva mesta i da će konačnu listu objaviti posle stranačkih konsultacija.

Nenad Milosavljević

  1. scoby kaže:

    Ovaj pogonski geometar sa slike koji se grli sa Yulinima, verovatno ima fabrički ugrađen respirator (sa vraćenom kilometražom u Šabcu). Ali zato je lažni dr Mali lažno zaštićen maskom (bolje da je nosio onu skrojenu od starih gaća koje nosi većina Srba)…

    1. Šapčanin kaže:

      Nije Šabcu nego Šapcu!Niko ne zna po padežima da piše naš grad!

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Pa u kutiju su slali listiće, a lično su popunjavali ambulante!

  3. Dobrivoje kaže:

    A od opozicije nijedan. Nece from u koprive.

  4. voya montoya kaže:

    Hej Corono pusti parruu jace, na Acine navijace…!!
    Sve najace …!! ( uoceni pozdrav medju SNS simpatizerima…? )

  5. Mrsomud kaže:

    Oooo, mrrrzioci, dokle više! Zašto vaše lične neuspehe i nezadovoljstva uvek pripisujete drugima?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *