Air Max 90 Velvet Brown, savršenstvo koje se ne propušta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.06.2020.

0

Foto: nike.com

Foto: nike.com

Ženske tenisice Air Max 90 Velvet Brown modno su savršenstvo bez mane koje će vas osvojiti smjelom i originalnom kombinacijom boja

Tko o čemu, mi o tenisicama! Svjesni smo da smo zakoračili u period vladavine sandala, natikača, japanki i drugih tipova obuće, ali posljednjih sezona tenisice su neprikosnovene u svim sezonama, ključan su komad svih street style kombinacija i ljeti i zimi... i o njima se jednostavno mora pisati! Dobar povod stiže nam iz laboratorija jednog od najvećih svjetskih modnih brandova.

Nike je pripremio pravu modnu poslasticu za sve djevojke žene. Kultni model tenisica Air Max 90, inače jedan od najpopularnijih Nikeovih modela i u muškoj i u ženskoj kategoriji (koji,m btw, slavi i svoj 30. rođendan), stiže nam u opasno dobrom ruhu, savršenom za ostatak ljeta, ali i prve dane jeseni.

Ženske tenisice Air Max 90 Velvet Brown modno su savršenstvo bez mane, osvojit će vas smjelom i originalnom kombinacijom boja (od ružičaste i žute do svih nijansi smeđe), ali i nakinđurenih detalja koji u suvremenu modu unose dašak baroka.

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

Tenisice su u službenom Nike shopu dostupne po cijeni od 1.130 kuna. Jesu li i vama napete?


VIŠE O TEMAMAtenisiceNikeženske tenisiceNike Air Max 90sportske tenisice




Povezano