MUP: Nemamo prijave o prodaji LAŽNIH TESTOVA na koronu u Vranju i Nišu

Lokalne vesti - Četvrtak 25.06.2020 - 11:39

Ministarstvo unutrašnjih poslova navelo je da policijske uprave Niš i Vranje nisu dobile prijave u vezi sa prodajom falsifikovanim negativnim PCR testovima.

MUP obavestio nadležna tužilaštva FOTO: MUP Srbije MUP obavestio nadležna tužilaštva FOTO: MUP Srbije
Podsetimo, prema pisanju severnomakedonskih medija, lažni negativni testovi na koronu mogu za 50 do 65 evra kupiti na niškom aeordromu i benzinskim pumpama u Vranju
 
MUP navodi da je obavestilo nadležna tužilaštva po čijem nalogu će policija preduzeti sve neophodne radnje na utvrđivanju tačnosti pisanja medija.
 
U vezi sa istim navodima oglasili su se i Aerodromi Srbije koji tvrde da ne poseduju bilo kakva saznanja o tome, kao i da je terminalna zgrada aerodroma pod stalnim nadzorom.
 
- Terminalna zgrada aerodroma Konstantin Veliki u Nišu se nalazi na području graničnog prelaza i pod stalnim je nadzorom pripadnika stanice granične policije i službe obezbeđivanja aerodroma. 
 
Objekat je pokriven i 24-časovnim video nadzorom - navedeno je u saopštenju.
 
Aerodromi Srbije ističu da ne poseduju bilo kakva saznanja da se na niškom aerodromu prodaju bilo kakvi testovi ili potvrde o urađenim testovima.
 
- U trenutku kada je kontakt putnika i aerodromskog osoblja sveden na minimum usled primena mera prevencije, gotovo je nemoguće da se to dešava unutar zgrade - napominju u Aerodromima Srbije.
 
Vlada Severne Makedonije najavila je da će od petka, 26. juna otvoriti sve granice bez potrebe za PCR testom i karantinom.
OK Radio, Tanjug

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: