Užas u Novom Pazaru! Muškarcu PREREZAN VRAT ispred fudbalskog kluba

E. H.

23. 06. 2020. u 16:19

Beživotno telo M. B. (45) pronađeno u utorak oko 15 časova na terenu Sportskog centra u novopazarskom naselju Šutenovac. Nađen sa prerezanim vratom u lokvi krvi. Telo poslato na obdukciju

Ужас у Новом Пазару! Мушкарцу ПРЕРЕЗАН ВРАТ испред фудбалског клуба

Mesto gde je pronađeno telo / Foto Indeks onlajn

BEŽIVOTNO telo M. B. (45) pronađeno je u utorak u lokvi krvi na travi u blizini svlačionice Sportskog centra "Šutenovac" u Novom Pazaru. Telo sa prerezanim vratom ovog Novopazarca pronađeno je u utorak oko 15 časova, a prema prvim, nezvaničnim informacijama iz istrage, sumnja se da je reč o ubistvu.

Na licu mesta uviđaj su, u prisustvu dežurnog tužioca, obavili pripadnici policije i forenzičari, a muškarac je identifikovan kao M. B. iz Novog Pazara. Ekipe Hitne pomoći su odmah stigle na lice mesta, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog muškarca.

Posle uviđaja, telo je upućeno na obdukciju, kako bi se utvrdili svi detalji ovog slučaja. Takođe, biće ispitani svi koji su neposredno pre pronalaska tela bili u blizini pomoćnog stadiona i svlačionica.

Policija će pregledati i snimke sigurnosnih kamera u blizini stadiona.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Nina

24.06.2020. 00:53

@Miki - Jesil ti normalan kakvi dzihadisti, to je najlakse reci, u citavom svijet kad se kaze da su teroristi, uvek se dokazalo da nisu oni..

Горан

24.06.2020. 07:31

@Miki - ...заправо, увек се испостави да су њихови послодавци у питању, креатори зла и контролори дроге на планети.