Toni Cetinski objavio čudnu fotografiju statue i poručio svima da su licemeri FOTO

Toni Cetinski je objavio fotografiju staklenog kipa žene koja u prozirnom trbuhu nosi bebu, ali na početku uz nju nije napisao nikakav komentar, već je samo stavio emotikone srca, sklopljenih ruku i zemaljske kugle. Neki su od njegovih pratilaca su to shvatili kao objavu da Toni čeka prinovu pa su počeli da mu pišu čestitke.

Život

Izvor: B92

Subota, 20.06.2020.

10:19

Default images

Nakon brojnih čestitki, Toni je ipak objasnio šta je ova objava značila.

Naime, pevač se osvrnuo na to kako su ljudi licemeri jer podržavaju slobodu izbora kada je u pitanju abortus, a ne podržavaju ga kada je u pitanju vakcinacija.

Takođe je poistovetio pravo istopolnim parovima da usvajaju decu sa pravom da se odbije prisilna vakcinacija, govoreći da su i jedno i drugo stvar prava na izbor, samo što se na prvu gleda sa odobravanjem, dok se druga naziva sumanutom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: