Napolitanci slave, Lacio se nada istom!

Autor: Stefan Matić
petak 19.06.2020.
10:14
Izvor: Sportske.net

Čestitke, ali i opaske sa "Olimpika".

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo je uzeo svoj prvi trofej sa timom iz Napulja pošto su savladali Juventus u finalu kupa Italije posle boljeg izvođenja penala. Sarijeva ekipa niti u jednom trenutku nije zaigrala onako kako njihovi navijači očekuju. "Bjankoneri" se sada okreću ka Seriji A, imaju prednost od tek jednog boda u odnosu na Lacio koji šalje čestitke Napolitancima.

"Veoma smo srećni zbog pobede Napolija, De Laurentis je napravi model kluba koji je sličan Laciju a koji drugi timovi žele da kopiraju. Nadamo se da ćemo i mi slaviti i 'sapleti' Juventus u trci za titulu Serije A, uzimajući u obzir da smo ih pobedili dva puta tokom ove sezone", izjavio je Dijaćonale, čovek zadužen za komunikaciju u Laciju.

U Romi ponovo nastaju velike peripetije, Petraki je suspendovan zbog neslaganje sa vlasnikom Palotom, gradski rival je i to prokomentarisao.

"Želimo da dokažemo da je naš model kluba uspešniji od onog kod rođaka. Imati predsednika koji je je tu za svakog i blizu tima jeste stvar koja pravi razliku", stoji u izjavi čelnika "orlova".

Serija A se nastavlja sutra, igraju se zaostali mečevi 25. kola.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke