Crni dan na putevima Srbije: Sedmoro poginulo, devetoro povređenih

Regionalne vesti - Četvrtak 18.06.2020 - 14:24

Nepoznati motociklista poginuo je u stravičnoj nesreći, koja se dogodila prilikom sudara automobila, motocikla i teretnog vozila.

Među teško povređenima i dvogodišnje dete FOTO: D. Ristić/OK Radio Među teško povređenima i dvogodišnje dete FOTO: D. Ristić/OK Radio
Nesreća se dogodila oko 9.50 časova na lokalnom putu Nikinci – Platičevo u blizini Rume, a motociklista je nastradao na licu mesta.
 
Podsetimo, ovo je četvrta saobraćajna nesreća koja se od jutros dogodila na putevima u Srbiji. Najpre je došlo do udesa između “BMW” i kombija, u kojoj je nastradalo troje putnika iz automobila. U nesreći je povređeno šest putnika, kao i dete starosti između 2 i 3 godine. 
Radi se o porodici iz Arilja, koja je u Beograd krenula kako bi odveli na operaciju dvogodišnje dete.
 
Dvogodišnji dečak prevezen je u bolnicu sa teškim povredama, ali on je jedini preživeo. "Dete je prebačeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati", kažu za "Blic" u Urgentnom centru.
 
Kako se sumnja, do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač automobila BMV prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem, navodi MUP.
 
Ubrzo nakon ove, došlo je do još dva udesa, na obrenovačkom putu i na putu između Kovina i Bavaništa.
 
U saobraćajnoj nesreći na putu Kovin-Bavanište poginula jedna osoba. Na Novom obrenvačkom putu teretno vozilo udarilo u nadvožnjak, vozač preminuo na licu mesta, saznaje RTS.
 
U 9.30 dogodila se saobraćajna nesreća na putu Kovin-Bavanište, na izlazu iz Kovina. U nesreći su učestvovala dva putnička vozila i jedan kombi, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.
 
Jedno lice je poginulo, tri lica su povređena.
 
U 9.05, kod skretanja ka Ostružnici na Novom obrenovačkom putu dogodila se saobraćajna nesreća kada je teretno vozilo udarilo u nadvožnjak.
 
Od posledica povreda vozač je preminuo na licu mesta.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: