Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:16, 17. 6. 2020.

| Društvo

Postignut dogovor, GO Pantelej najavljuje asfaltiranje Radanske

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Radanska ulica
Neki meštani kažu da na asfalt čekaju 80 godina; foto: JV/M. J.

Višedecenijski problem meštana Radanske ulice u niškom naselju Durlan uskoro bi trebalo da bude rešen, pošto predsednik Opštine Pantelej Bratimir Vasiljević najavljuje skoro asfaltiranje. On je isprva meštanima rekao da će radovi krenuti već sutra, ali kaže da je požurio sa obećanjem, jer ipak ima ispravki u projektu, te da će početi u narednim danima ili posle izbora.

Zbog imovinskih problema, ulica smeštena kod tri solitera dugo je zemljana, a ne tako davno posuta je rizlom. Ipak, sada su se svi stanovnici složili da se asfaltira u postojećem stanju i sa tim otišli na sastanak kod predsednika Opštine.

Priznajem da sam ja brzo dao očekivanja da će moći sutra, ali ipak ima nekih ispravki u projektu, koje moraju da se izvrše. Meni je bitno da su građani koji žive tu 100 % saglasni da se radi u tim granicama koje su ucrtane, da se ne bune. Po Članu 145 Zakona o izgradnji dozvoljeno je da se ulica gradi u postojećim granicama. Za dva dana ili pet, ulice će svakako biti. Da se i mi obradujemo, jer to nam je ulica u centru Panteleja - priča Vasiljević.

Kaže da će se potruditi da radovi krenu u naredna dva dana, a ukoliko to ne bude moguće, navodi, biće posle izbora zakazanih za 21. jun.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Banana drzava

    20:12 // 18. 6. 2020.

    Ulica Delnicka na 3 km od Nisa nema ni rabljeni asfalt da se posipa ulica, trenutno ni tenk ne moze da prodje, naravno ovu vlast to ne interesuje.

  • Batin sledbenik

    07:52 // 18. 6. 2020.

    Samo da je ne asfaltiraju kao što su to uradili sa Kovanlučkom.

  • Pera Mitić

    22:38 // 17. 6. 2020.

    Svuda u normalnom svetu je asvalt normalna stvar,ono sto se podrazumeva da svako ima u ulici,samo se kod nas zbog ovih na vlasti od toga pravi bauk i svaka susa se slika kad se radi ulica. SRAMOTA STA RADE i kakvi strucnjaci nam vode opstine u gradu i sela!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: