Želja građana uskoro postaje stvarnost: Evo kako će izgledati zatvoreni bazen u Čačku FOTO

Višedecenijska želja Čačana da dobiju zatvoreni bazen uskoro bi trebalo da bude realizovana.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 17.06.2020.

14:08

Želja građana uskoro postaje stvarnost: Evo kako će izgledati zatvoreni bazen u Čačku FOTO
Foto: RINA

Izrađeno je idejno rešenje, a iz lokalne samouprave poručuju da će u narednim godinama projekat biti završen.

"Jedan od svakako kapitalnih sportskih objekata, koji je i želja Čačana oročena najdužim rokom, jeste zatvoreni bazen. Idejno rešenje je izrađeno i sudeći po onome što se vidi na fotografijama, Čačak će u bliskoj budućnosti dobiti reprezentativan zatvoreni bazen, koji će zaokružiti sjajnu sportsku ponudu za sve naše sugrađane. Ovaj divan sportski objekat kapitalnog značaja će takođe biti izgrađen u delu grada koji je već namenjenjn sportskim i obrazovnim sadržajima", izjavio je za Rinu direktor SC "Mladost" Miloš Stevanić.

Realizacija izvesna

Foto: RINA
Realizacijom ovog projekta, koja je više nego izvesna, Čačak će se svrstati rame uz rame sa najrazvijenijim centrima. Plan je da zatvoreni bazen bude izgrađen na mestu gde se sada nalazi rasadnik, iza Instituta za voćarstvo, preko puta Tehničke škole.

Doprinos zdravom stilu života

Foto: RINA
"Sportska infrastruktura će omogućiti dalji razvoj i uspeh čačanskog sporta, ali i doprineti zdravom stilu života Čačana svih generacija, što je svakako prioritet gradskog rukovodstva kada je u pitanju ova bitna oblast naše svakodnevnice", rekao je Stevanić.
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: