Najnovije vesti
Zabava
aleksandra jeftanovic voditeljka k1 zivot

Aleksandra Jeftanović se vratila na TV, a evo OD ČEGA JE ZARAĐIVALA prethodnih pet godina: Razvela se od sportiste, opet udala i mislila da neće imati decu

Voditeljka Aleksandra Jeftanović nakon duže pauze vratila se na male ekrane i sada radi na televiziji "K1", koja je u vlasništvu Željka Joksimovića. U pripremi je nova emisija koju će gledaoci uskoro imati priliku da vide, a u kojoj će joj partner biti Boško Jakovljević, a voditeljka je, po svemu sudeći, nakon medijske ilegale spremna da ponovo zablista na malim ekranima.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Aleksandra Jeftanović02_RAS_foto vesna lalic Foto: RAS Srbija
Aleksandra Jeftanović02_RAS_foto vesna lalic
Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević
Foto: Instagram
Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević

Aleksandra Jeftanović dugi niz godina bila je zaštitno lice televizije "Pink", gde je vodila različite formate. Poslednji projekat na kome je radila bio je rijaliti program "Farma 6", 2015. godine.

Nakon toga, povukla se iz javnosti i posvetila se privatnom biznisu. Aleksandra je, naime, otvorila dečju igraonicu i vođenjem ovog posla se bavila prethodnih godina, dok je odsustvovala sa televizije.

Aleksandra Jeftanović
Foto: G. Srdanov / RAS Srbija
Aleksandra Jeftanović

Pored toga, posvećena je porodici - suprugu Aleksandru Švraki i naslednicima Ani i Aleksi.

Pročitajte još

Voditeljka se za sadašnjeg muža udala 2016. godine, a prvo dete rodila je u 39. godini, a svojevremeno je u emisiji "Magazin IN" priznala da smatra da ne bi ni imala decu da nije upoznala sadašnjeg supruga.

Aleksandra Jeftanović i Aleksandar Švraka
Foto: Đ. Kojadinović / RAS Srbija
Aleksandra Jeftanović i Aleksandar Švraka

- Ja da nisam upoznala mog Sašu ja nikada ne bih imala decu, jer sam imala veliku odgovornost prema tome da toj deci treba da daš priliku da imaju porodicu. Imala sam dovoljno godina, a bila sam dete razvedenih roditelja, i upravo zbog toga sam imala jasnu sliku o tome šta očekujem. Mislim da je važno da muškarac bude domaćin u glavi, da ima domaćinski odnos prema svojoj kući, prema svojoj porodici - rekla je Aleksandra u pomenutoj emisiji.

Pre nego što je upoznala sadašnjeg muža, Aleksandra Jeftanović bila je udata za rukometaša Ognjena Kajganića.