Najnovije vesti
Zabava
boban rajovic cerka diplomirala kopenhagen danska

DIPLOMIRALA NA UNIVERZITETU U DANSKOJ Rajović nikad ponosniji na ćerku! "Donela si mnogo radosti"

Pevač Boban Rajović danas i te kako ima razloga da bude ponosan otac, jer je njegova lepa ćerka Ivana diplomirala na Univerzitetu u Kopenhagenu, odsek političke nauke.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Boban Rajović Foto: RAS Srbija
Boban Rajović
Boban Rajović
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija
Boban Rajović

Boban je ponosno objavio sliku svoje miljenice koja u ruci drži buket cveća, a kojoj je posvetio i emotivnu poruku kao čestitku na ovaj važan dan u njenom, ali i u životu njene porodice.

- Neću mnogo da dužim, samo ću reći da smo svi preponosni, da ti se zahvalim što si u godini koja nije baš sjajna donela mnogo radosti. Čestitam na diplomi, nisam ni sumnjao u tvoju inteligenciju i upornost. Želim ti da u danskoj politici napraviš velike rezultate i da napravis veliku političku karijeru. Volim te beskrajno i jedva čekam da te vidim i da zajedno proslavimo - poručio je ponosni Boban.

Bobanova ćerka
Foto: Instagram
Bobanova ćerka

Inače, porodica Rajović trebalo je da ovog juna priredi veliko slavlje povodom Ivanine udaje, međutim, svadba je odložena zbog korone. Novi datum za sada nije poznat, ali izvesno je da diplomiranje nije jedino slavlje koja će pevač prirediti u skorijem periodu.

Pročitajte još

Ivana se verila prošle godine, a pevač je planirao veliku i glamuroznu svadbu.

Kao što je poznato, Boban važi za porodičnog čoveka kojem je supruga Dragana najveća podrška, a pored Ivane ima još dvoje dece, ćerku Anđelu i sina Andriju.