Najnovije vesti
Zabava
alen albinovic politika nemacka skandali

Kontroverzni voditelj pravio skandale, vodio razvratan život, pa POSTAO POLITIČAR, osudili ga i onda pobegao za Nemačku! Danas ZARAĐUJE HILJADE I HILJADE EVRA

Kontroverzna bosanska javna ličnost Alen Albinović na početku svoje karijere deklarisao se kao voditelj i pevač. Njegov nadimak „mali od skandala“ i dan danas se upotrebljava kada je on u pitanju. Njegov buran i razvratan život punio je stupce žute štampe.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Alen Albinović Foto: screenshot
Alen Albinović
Alen Albinović
Foto: screenshot
Alen Albinović

Alen je uhvaćen kako konzumira narkotike, a često je skretao pažnju neprimerenim ponašanjem. U jednom trenutku je odlučio i da se potpuno nag ogrne zastavom Bosne i Hercegovine i fotografiše, i time dodatno izazove lavinu komentara. Jedna od njegovih napopularnijih pesama nosi naziv „Pali me, pali, pa me onda povali“, a te reči govore o kontroverznim stvarima koje je činio. U jednom od intervjua, Albinović je otvoreno priznao da ga je muvao hrvatski stilista Marko Grubnić preko društvene mreže Fejsbuk, ali da je on odlučio da ga odbije. Međutim nakon nekoliko godina, Albinović je poželeo da se opere od svih skandala.

- Svi imamo svoje grehe iz prošlosti. Ja sam svoje skupo platio, tada sam imao samo 18 godina - kratko je prokomentarisao, dodavši da se promenio.

Alen Albinović
Foto: screenshot
Alen Albinović

Bio je umešan i u politički skandala, kada je tokom 2016. godine izabran u Komisiju za obrazovanje, kulturu i kulturno-istorijsko nasleđe sarajevske Opštine Stari Grad. Iako su mnogi građani Bosne i Hercegovine ovo oštro osudili, on im je uzvratio opaskom.

Pročitajte još

- Napokon mi Sarajlije vladamo Sarajevom... Ne možemo mi s Baščaršije od vas lezilebovića sa rodnim listom iz sela Laćarak da dođemo na red. Sad smo došli. I ostajemo tu, do kraja - poručio je Albinović u svojoj diskriminišućoj poruci.

No, njegova slava u politici nije dugo trajala, ubrzo je podneo ostavku i odlučio da ode za Nemačku, što su potvrdili iz tadašnje opštine.

Alen Albinović
Foto: screenshot
Alen Albinović

- Pre mesec dana pronašao je posao u Nemačkoj. Kada je krenuo podneo je ostavke na sve pozicije na kojima je bio. Nakon odlaska bili smo u obavezi da održimo drugi sastanak te izglasamo novog predsednika – kratko su tada poručili.

Ako je verovati medijima, Alen ovih dana zadovoljno trlja ruke jer mu je marketinšku saradnju ponudila jedna čuvena nemačka kompanija sa sedištem u Berlinu. Albinović je ovu ponudu dobio od osnivača kompanije i najvećeg deoničara kompanije kojeg je upoznao na jednoj humanitarnoj zabavi u Minhenu prošle godine. Influenserski ugovor potpisan je do 31.12.2020. godine, a čija je ukupna vrednost 10.000 € ili 1.000 € mesečno. Pored ovog ugovora, Alen je navodno potpisao još nekoliko ugovora od kojih trenutno dobro zarađuje.

Alen Albinović
Foto: screenshot
Alen Albinović