Ðukanović: Varaju se ako misle da litije izazivaju strah

SPC je pokazala da joj nije najvažnija sadržina Zakona o slobodi veroispovijesti, kaže danas u Podgorici predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Izvor: B92

Utorak, 16.06.2020.

20:19

Ðukanović: Varaju se ako misle da litije izazivaju strah
Foto: B92, arhiva

Već je, kako navodi, bitno da manipulisanjem verskim osećanjima ljudi dovedu do promene vlasti u Crnoj Gori, izjavio je danas

Ðukanović je novinarima u Vili "Gorica", posle konsultacija sa liderima dela parlamentarnih partija, rekao da su predstavnici vlasti pokušali da razgovaraju sa predstavnicima SPC kako bi se pronašlo rešenje i prevazišli problemi.

"Varaju se svi koji misle da litije i bilo kakvi skupovi izazivaju strah vlasti i da mogu ugroziti temeljne vrednosti društva", kazao je on.

Ðukanović je dodao i da predsednik države, bio on vernik ili ateista, ima pravo da pronalazi rešenja za pitanja koja opterećuju crnogorsko društvo, prenele su "Vijesti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: