Utakmica finala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana igraće se u Nišu

Finale Kupa Srbije, u kojem će se sastati Vojvodina i Partizan, biće odigrano u Nišu, odlučeno je na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.
Utakmica finala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana igraće se u Nišu
Foto: 021.rs
Ova utakmica igra se u sredu, 24. juna.
 
Sutra će se, u prostorijama FSS, održati žreb za nominalnog domaćina finala.
 
Parrizan brani tutulu osvojenu prošle godine dok je Vojvodina u finalu Kupa prvi put posle šest godina. 
 
Ova dva tima sastaće se i u poslednjem kolu Superlige Srbije samo četiri dana ranije.
  • Миодраг Миладиновић

    17.06.2020 12:16
    IZNAJMLJENIM APARTMANOM JA SAM
    Можда је најбоље,имајући у виду,епидемиолошки ситуацију да се утакмица игра у Новом Пазару уз обавезно присуство свих челника ФСС и свих,,Верних навијача,,.
  • Lala

    16.06.2020 15:48
    Sramota
    Kojoj budali je ovo moglo pasti na pamet u ovoj krizi i besparice da klubovi i navijači prelaze 200-300km u jednom pravcu da idu na utakmicu. Sramota i bruka
  • Vlada

    16.06.2020 15:26
    Veoma je porazavajuce da na svakoj utakmici kada u "provinciji" gostuje neko od blizanaca imate vise lokalaca na tribinama koji navijaju za njih nego za domaci tim. I da je Radnicki jedan od finalista, bilo bi vise onih koji navijaju za Partizan. Jos kad se tome doda i neisrpni drzavni resurs u sluzbi BG klubova i organizovani dolazak autobusa "navijaca" u Nis i vecito favorizovano sudjenje, lako je predpostavi koliko ce teren piti neutralan. Nije mi jasno zasto ova utakmica nije odigrana negde u Vojodini, jednako daleko od Bg i Ns, npr u Indjiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).