Najnovije vesti
Zabava
DAJANA PAUNOVIĆ POBESNELA ZBOG POTEZA SAŠE POPOVIĆA "Zaviruje u Žikin zdravstveni karton! Ljudi, pa to je OPŠTA KULTURA" (VIDEO)

DAJANA PAUNOVIĆ POBESNELA ZBOG POTEZA SAŠE POPOVIĆA "Zaviruje u Žikin zdravstveni karton! Ljudi, pa to je OPŠTA KULTURA" (VIDEO)

Voditeljka "Pinka" Dajana Paunović bila je jedna od gošći na sinoćnjoj proslavi rođendana Mihajla Šaulića, a tom prilikom je za "Blic" istakla niz detalja o kojima će se zasigurno pričati.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
melos proslava_050515_foto Dusan Milenkovic 0380_preview Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija
melos proslava_050515_foto Dusan Milenkovic 0380_preview

Dajana je otkrila šta je Mihajlu donela za rođendan.

- Već sam mu dala poklon, nešto ranije, to je nešto što on mnogo voli, ali neću da pričam o tome javno. Večeras sam mu donela flašu pića, to ću mu dati sada - rekla je Paunovićeva pred našim kamerama.

Dajana Paunović
Foto: Milan Mitrović / RAS Srbija
Dajana Paunović

Nije krila da je besna zbog poteza Saše Popovića, koji je javno rekao da je njen bivši suprug Žika Jakšić pozitivan na korona virus.

Saša popović
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Saša popović

- Nije bitno da l' je to rekao Saša Popović ili Pera Perić. Podrazumeva se da nije trebalo da kaže to javno. Naravno da nije trebalo. To je elementarno vaspitanje, kultura... Ne možete iznositi tako nečije zdravstveno stanje u javnost, a da to ni sami doktori nisu potvrdili, to tada nije potvrdio ni Žika - kazala je ona.

Pročitajte još
Žika Jakšić
Foto: Vladimir Živković / RAS Srbija
Žika Jakšić

- Kad se to desilo ja sam zaista bila zatečena, svi su me zvali, nisam znala o čemu se radi. Nisam bila upućena. Samo sam iznela činjenice - rekla je Dajana, a šta je sve imala da doda saznajte u videu koji je u okviru teksta.