MEKINRO ŽESTOKO UDARIO NA NOLETA I RAFU: Ne slušajte Đokovića i Nadala, BOGATI SU i njihov pogled na svet je  ISKRIVLJEN
Foto: AP

POBRKAO LONČIĆE

MEKINRO ŽESTOKO UDARIO NA NOLETA I RAFU: Ne slušajte Đokovića i Nadala, BOGATI SU i njihov pogled na svet je ISKRIVLJEN

Tenis -

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije SAD lobira za održavanje US opena, bez obzira na to što se mnogi teniseri protive toj ideji.

Za Patrika Mekinroa nema razlike između igranja pred navijačima ili bez njih i brat legendarnog Džona ne preza ni od čega u pokušajima da objasni kako će održavanje grend slema u Njujorku biti bezbedno.

foto: Printskrin

Tako je bez imalo srama odlučio da uđe u "sukob" sa dvojicom najboljih tenisera na svetu Novakom Đokovićem i Rafaleom Nadalom i proglasi ih nekompetentnim kada se radi o ovoj temi. Nole i Rafa već danima pričaju kako turnir u Njujorku bez navijača ne bi imao smisla, ali Patrik smtara da njih dvojica ne mogu trezveno da razmišljaju?!

foto: EPA/Lynn Bo Bo, AP/Rebecca Blackwell

- Ne vidim zašto US open ne bi trebalo da bude održan. Ako ne bude dramtaičnog pogoršanja situacije trebalo bi da se ispoštuje zakazan termin. Mislim da će veliki broj igrača hteti da igra. Ne treba slušati Đokovića i Nadala. Oni su bogati i njihovo razmišljanje je izvitopereno u ovakvim slučajevima. Njihov pogled na svez je iksrivljen. Treba pitati druge igrače da li su za to da se igra ili ne - rekao je Patrik Mekinro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track