MAĐARSKI MEDIJI OPTUŽILI BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA ZA IZAZIVANJE NESREĆE: Srpski Gatuzo dobio podršku Zalaegeršega!
Foto: Profimedia

Sudar

MAĐARSKI MEDIJI OPTUŽILI BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA ZA IZAZIVANJE NESREĆE: Srpski Gatuzo dobio podršku Zalaegeršega!

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana Nikola Mitrović doživeo je u ponedeljak ujutru u Mađarskoj saobraćajnu nesreću u kojem je jedno lice povređeno.

Prema saopštenju njegovog kluba Zalaegeršeg iskusni vezni igrač nije povređen i nije krivac za udes koji se dogodio.

- Naš fudbaler Nikola Mitroviće je učestvovao jutros u saobraćajnoj nezodi. Naš fudbaler je vozio putem sa prvenstvom prolaza kada je drugo vozilo naletelo na njega. Kako je put bio moka i klizav, nije bilo moguće izbeći sudar - saopštili su iz Zalaegeršega.

#Mitrovic #nikolaMitrovic

A post shared by ? Eden ? (@edenportugal11) on

- Najvažnije je da Mitrović nije povređen. On je već sa ekipom i normalno trenira za naš meč u utorak. Sve ostale vesti drugih medija, koje su pisale o nepostojanju saobraćajne dozvole i da je naš fudbaler vozio brzo ne odgovaraju istini. Druga osoba koja je učestvovala u nesreći prevezena je u bolnicu, ali na sreću nije imao povrede.

Nikola Mitrović je igrao u Partizanu za vreme mandata Slaviše Jokanovića i među navijačima je zbog požrtovane igre bio poznat po nadimku "Gatuzo".

U Mađarsku je došao iz ayerbejdžanskog kluba Kešla, a igrao je još za Vislu iz Krakova, kiparski Anortozis, Bnej Jehudu, Makabi iz Tel Aviva, Ujpešt, Videoton ...

Kurir sport/ D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track