Capital.ba

Drugi pokušaj nabavke policijskih opasača od 1,4 miliona KM

15.06.2020. / 13:54

BANJALUKA – Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pokušaće po drugi put da nabavi opasače za policiju u vrijednosti od 1,4 miliona maraka, nakon što im je prethodna nabavka poništena.

mup opasači

MUP je danas raspisao tender za nabavku opasača za policijske službenike vrijednosti 1,2 miliona KM bez PDV-a. Kada se uračuna porez, opasači će koštati 1,4 miliona KM.

Nabavka 4.300 opasača sa pripadajućim futrolama će se finansirati iz Budžeta RS za 2020. godinu.

Opasač treba da ima nosač za lampu, futrolu za radio stanicu, futrolu za lisice, futrolu za rezervni okvir, futrolu za pištolj.

mup opasači

Rok za prijem ponuda je 12. avgust, a ugovor će biti dodijeljen na osnovu kriterijuma “najniža cijena”.

Ovo je drugi put da MUP pokušava da nabavi opasače.

Jedan tender, raspisan u februaru, poništen je u maju. Tada je za nabavku opasača izabrana firma “ABC Sporting”, na šta se žalilo preduzeće “KM Trade”, te je Kancelarija za razmatranje žalbi BiH poništila nabavku.

Pored opasača, za policiju je traženo i 155 pari taktičkih čizama, a ugovor od 43.400 KM bez PDV-a potpisan je sa firmom „KM Trade“ iz Visokog.

Motociklistička uniforma

U toku je nabavka i motociklističkih uniformi za policiju u vrijednosti od 65.000 bez PDV-a.

U pitanju je nabavka 23 kompleta opreme.

Rok za dostavljanje ponuda za ovu nabavku je 24. jun.

CAPITAL: S. Šurlan

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!