Jednog sina je IZGUBILA, a sada se obratila svom ZVEZDANOM DETETU: Elena Karaman Karić na Instagramu poslala DIRLJIVU PORUKU (FOTO)

Novosti Online

14. 06. 2020. u 18:51

Njena objava naišla je na veliki broj komentara na društvenim mrežama

Једног сина је ИЗГУБИЛА, а сада се обратила свом ЗВЕЗДАНОМ ДЕТЕТУ: Елена Караман Карић на Инстаграму послала ДИРЉИВУ ПОРУКУ (ФОТО)

Foto: Instagram

DIZAJNERKA nameštaja Elena Karaman Karić podelila je sa svojim pratiocima emotivnu poruku posvećenu sinu Luki, a ova njena objava naišla je na veliki broj komentara na društvenim mrežama.

- Pre 28 godina jedna mala, magična zvezda je sletela na Zemlju i donela toliko radosti u moj život. Postoji toliko načina na koje možete voleti, a voleti tebe je moj omiljeni - napisala je Elena u objavi na Instagramu, na engleskom jeziku, a ovde se nije zaustavila.

- Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav - dodala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Lola

15.06.2020. 17:24

Je li to ono malo dete koje je napustila da bi se vucarala sa mafijasima. Gajio ga otac i maceha. Ni polusvet. Dno dna. I zivotinje bolje brinu o potomstvu.