Najnovije vesti
Slobodno vreme
HALLS - OSVEŽAVAJUĆI BREND U SRBIJI

HALLS - OSVEŽAVAJUĆI BREND U SRBIJI

Mondelez International je na tržištu Srbije lansirao brend HALLS u formi bombona i žvakaćih guma. Halls, svežina koja te pokreće, osvežava svaki tvoj trenutak i omogućava predah od onoga što radiš. Za sve koji žele da dobiju više od života, da imaju fokus i svežinu kako bi nastavili sa svojim aktivnostima, HALLS žvake i bombone omogućavaju da se pokrenu i vrate u trenutak.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Halls
Halls

Kada probaš HALLS, više nećeš tragati za drugim osveženjem.

HALLS bombone ti pružaju osećaj svežine u različitim ukusima, od eukaliptusa i mentola, meda i limuna, do voćnih ukusa limete i šumskog voća. Od sada na tržištu Srbije, možeš naći i voćni miks, u šarenom i razigranom pakovanju, koji sadrži do tri ukusa: limetu, šumsko voće i lubenicu.

HALLS žvake su uvek tu da ponude osećaj svežine koja te čini hrabrim, kreativnim i spremnim za akciju. Osveži se sa posebno dizajniranim dražejama za žvakanje sa kristalima u središtu koji omogućavaju svežinu koja traje duže, kroz jednu od dve varijante mente – pepermint i spermint, ili neki od voćnih ukusa - lubenice, citrusa ili borovnice I limuna.

Kao dodatno osveženje, lansirana su još tri proizvoda u formi standardnih dražeja za žvakanje u ukusima eukaliptusa, sperminta i kombinaciji ukusa mentola i crne ribizle. Upakovane su tako da su uvek pri ruci, u džepu ili torbi.

Spremi se za trenutke koji te inspirišu!

Uzmi Halls i bićeš jedan udah bliže!