Ilustracija
Ilustracija

REZZIME DANA (subota): Dortmund i Bajern opet pravi izbor

Vreme čitanja: 4min | sub. 13.06.20. | 23:58

Pogledajte ko vam je danas doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

FORTUNA DISELDORF - DORTMUND (tip 2, kvota 1,35) - 0:1

Dortmundova sezona je bila spremna da ode u zaborav, a šampionsko slavlje u Minhenu moglo i zvanično da počne, ali je sve to zaustavio neverovatni Erling Haland. Fantastični Norvežanin je postigao pobedonosni pogodak za ekipu Lusijana Favra u petom minutu nadoknade i tako sačuvao teoretske šanse Milionerima da se u poslednja tri kola ipak domognu šampionske titule - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

BAJERN - MENHENGLADBAH (tip 1, kvota 1,50) - 2:1

Menhengladbah je bio blizu velikog boda u derbiju sa Bajernom, koji bi mu značajno pomogao u borbi za plasman u Ligu šampiona, ali uticao na to da se borba za titulu makar malo zakomplikuje, ali je ekipa Hansija Flika i ovoga puta osvojila sva tri boda - 2:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

MAJORKA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,28) - 0:4

Barem za Barselonu niste morali da brinete jer sve bilo jasno još od 2. minuta kada je Vidal nadskočio odbranu protivnika i zatresao mrežu. Potom su strelci bili još Brajtvajt, Alba i Mesi, a Barsa je rutinski odradila čitav posao i zaokružila dvojku koju ste očekivali i vi i ceo svet. Katalonci su odigrali bez greške.

Opširnije OVDE.

DINAMO MINSK - SLAVIJA MOZIR (tip 1, kvota 1,55) - 1:0

Mnogo vas je danas igralo keca na Dinamo i imali ste dobar osećaj sa ovom utakmicom. Šikavka je doveo domaćina u prednost u 36. minutu i ispostavilo se na kraju da je to bio jedini gol. Čak iako ste možda igrali 1-1, opet ste mogli da naplatite duel Dinama i Slavije. Vrlo dobro odigran i pogođen tip 1 u Belorusiji.

MURA - TABOR SEŽANA (tip 1, kvota 1,65) - 3:2

Ovo nije bio lak meč za praćenje jer je Mura stigla do ubedljive prednosti od 2:0 već posle 33 minuta igre. Cipot i Gorenc su bili precizni i Tabor je bio u velikom problemu. Ipak, na startu drugog poluvremena, Stevanović i Sever su izjednačili na 2:2. Posle toga je Mura došla do još jednog gola, Bobicanec je bio precizan i Mura je slavila na kraju.

PRECRTANO

BEŠIKTAŠ - ANTALIJA (tip 1, kvota 1,65) - 1:2

Za Bešiktaš je san o tituli završen. Pitanje je da li je bio uopšte realan i pre ovog nastavka sezone, ali klizanje već u prvom meču posle tri meseca stavilo je tačku na sve nade. Antalija je odigrala odličnu utakmicu u Istanbulu i pobedom od 2:1 nastavila je sjajnu seriju, pošto joj je ovo bio deveti uzastopni meč bez poraza. Da se ekipa sa obale Sredozemnog mora ranije probudila, možda bi sad bila u trci za Evropu. Ovako, ostaće u sredini tabele, jednako daleko i od vrha i od dna.

Opširnije OVDE.

VOLFZBURG - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,80) - 2:2

Veliki broj golova viđen je u Volfzburgu, gde je domaćin imao prednost od 2:0, a dva gola su mu poništena nakon pregledavanja VAR snimka. Međutim, Frajburg se vratio golovima Helera i Salaja, pa je odneo bod sa Folksvagen Arene.

Opširnije OVDE.

SLAVEN - OSIJEK (tip 2, kvota 1,80) - 0:0

Najmanje popularan rezultat, posebno kada odigrate dvojku kao što je to bio slučaj sa Osijekom. Nije ovaj tim uspeo da slomi otpor Slavena, pa posle 90 minuta igre nije bilo golova. Jesu gosti imali 60% vremena loptu u nogama, međutim to nisu uspeli da iskoriste, nisu bili dovoljno konkretni...

BRAGA - BOAVISTA (tip 1, kvota 1,40) - 0:1

Braga je u prošloj rundi iznenađujuće poklekla na gostovanju Santa Klari, a ni večeras u Kamenolomu nije uspela da popravi utisak u utakmici u kojoj je dočekala Boavistu. Ne da nije uspela da ga popravi, već ga je i pokvarila porazom od Boaviste od 0:1 (0:0) kojim je stavila treće mesto u šampionatu na kocku.

Opširnije OVDE.

HERTA - AJNTRAHT (tip 1, kvota 2,15) - 1:4

Izuzetno dramatično bilo je u Berlinu, gde je Herta vodila golom Pjonteka, ali je pala u nastavku kada su golove za Ajntraht dali Dost, Andre Silva (dva puta) i Ndika - 1:4. Marko Grujić je odigrao svih 90 minuta za Hertu, dok je mladi Lazar Samardžić ušao u 34. minutu umesto povređenog Skjelbreda, ali ga je već u 55. minutu zamenio Bruno Labadija i u igru poslao defanzivca Kluntera. Sve to prouzrokovalo je isključenje Dedika Bojate u finišu prvog poluvremena. Sa druge strane Filip Kostić je odigrao čitav meč u dresu Ajntrahta, dok je Mijat Gaćinović na teren ušao u 87. minutu.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara