BiH

NS RS: U ponedjeljak sjednica zajedničke komisije

NS RS: U ponedjeljak sjednica zajedničke komisije
Foto: N.N. | NS RS: U ponedjeljak sjednica zajedničke komisije

BANJALUKA - Zajednička komisija Narodne skupštine i Vijeća naroda Republike Srpske za usaglašavanje zakona, propisa i akata će u ponedjeljak, 15. juna, raspravljati o usaglašavanju zaključka o usvajanju informacije u vezi sa antidejtonskim djelovanjem Ustavnog suda BiH.

Dnevnim redom predviđeno je usaglašavanje odluke o potvrđivanju uredbe sa zakonskom snagom o izmjenama i dopunama Zakona o posebnom postupku eksproprijacije radi izgradnje Auto-puta Koridor "Pet ce" kroz Republiku Srpsku i izgradnje dionice autoputa "9. januar" Banjaluka – Doboj, saopšteno je danas iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Na dnevnom redu je, između ostalog, i usaglašavanje Odluke o prijevremenom stupanju na snagu Odluke o usvajanju rebalansa Budžeta Republike Srpske za 2020. godinu i usaglašavanje Odluke o usvajanju rebalansa Budžeta Srpske za ovu godinu.

Sjednicu je sazvao predsjedavajući Zajedničke komisije Narodne skupštine Republike Srpske i Vijeća naroda Republike Srpske za usaglašavanje zakona, propisa i akata Nedeljko Čubrilović.

Početak sjednice zakazan je za 14.00 časova u Narodnoj skupštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije