Nova vest
Fudbal

Subota, 13.06.2020.

09:15

"Mesiju ide savršeno dobro"

Trener fudbalera Barselone Kike Setjen rekao je da Lionelu Mesiju ide savršeno dobro i da ga problem koji je imao sa mišićem neće sprečiti da igra.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Alex Caparros/Getty Images

"Najbolji igrač sveta dobro je trenirao sa saigračima i odlično se snalazi, ne vidim ni najmanji problem", rekao je Setjen na konferenciji za novinare.

Takmičenje u Primeri nastavljeno je posle skoro tri meseca pauze zbog pandemije korona virusa. Od ovog vikenda ekipe će igrati svaka tri dana, kako bi završile prvenstvo.

Setjen je oprezan zbog gustog rasporeda i rekao je da Mesi neće igrati svaku utakmicu.

"Videćemo kako će ići. Mesi je, kao i ostali igrači, proteklih godina navikao i zna kako da izbalansira napore. Siguran sam da će on, ukoliko opazi i najmanji rizik, znati da kaže da mu je potreban odmor", rekao je trener Barselone.

Barselona u subotu igra na gostovanju protiv Majorke, a u timu bi mogao da bude u Luis Suares, koji se oporavio od operacije desnog kolena.

"Ako bude u sastavu, neće igrati ceo meč. Nećemo rizikovati posle pet meseci pauze. Trebaće mu malo vremena", dodao je Setjen.

On je rekao da je pauza zbog pandemije možda koristila njegovim igračima na psihičkom planu, pošto su imali vremena za razmišljanje. Barselona ima dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve