"Tarantino ne voli Brusa Lija, inače ga nikad ne bi tako prikazao"

Džejson Tobin, zveza filma ''Paklene ulice 9'', pojavio se u debati o Tarantinovom filmu ''Bilo jednom u Holivudu'' na kojoj je istakao da reditelj prosto nije fan Brus Lija.

Kultura

Izvor: B92, scmp.com

Četvrtak, 11.06.2020.

09:50

Foto:depositphotos/arp

"Suština je u tome što Tarantino nije obožavatelj Brus Lija", rekao je Tobin.

"Obožavatelj je likova koje su tumačili Leonardo Di Kaprio i Brad Pit. Možete reći, stvorio ih je s takvom ljubavlju i pažnjom i nostalgijom. On voli to doba. Brus Li je bio lik u toj eri i on ga je ubacio u film. Ali Brus Li obožavatelji njega tako ne vide. Tarantino je uradio što su Liju režiseri uradili 60-ih", dodao je. Na pitanje kako je Majk Mo izneo ulogu Lija, Tobin odgovara:

''Majk je sjajan, volim Majka i nemam ništa protiv njega, ali kao glumac, ne bih prihvatio taj posao. Možete da primetite da Tarantino obožava dva glavna lika. A Brus Li je gotovo služio tim likovima. Da ste zaista obožavatelj Brus Lija, prema njemu biste se ponašali drugačije, mislim da biste bili malo fer.''
Takođe se osvrnuo na Tarantinov film ''Ubiti Bila'' za koji je rekao da je reditelj uzeo odelo Brus Lija i obukao ga Umi Turman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: