Er Frans od 13. jula obnavlja letove za Beograd

Francuski nacionalni avioprevoznik "Er Frans" od 13. jula obnavlja letove za Beograd i za sada će imati dva leta nedeljno - ponedeljkom i četvrtkom.
 Er Frans od 13. jula obnavlja letove za Beograd
Foto: Pixabay
U skladu sa ukidanjem restriktivnih mera, "Er Frans" će do kraja juna obnoviti 20 odsto svoje mreže letova, dok se za jul očekuje obnavljanje 35 odsto kapaciteta, a za avgust 40 odsto od prvobitno planiranih letova, navodi se u saopštenju kompanije.
 
Prema letnjem redu letenja, "Er Frans" će ići do 150 destinacija, čime će pokriti 80 odsto svoje uobičajene mreže letova, a prioritet će imati jačanje domaćeg aviosaobraćaja.
 
Broj letova biće povećan za francuske prekomorske destinacije i za Evropu, pre svega za Španiju, Grčku, Italiju i Portugaliju, dok će se dugolinijski letovi uvoditi postepeno, kako za putnički, tako i za kargo saobraćaj.
 
Generalna direktorka "Er Fransa" An Rigaj rekla je da vide da ljudi ponovo imaju potrebu za putovanjima i zato će postepeno vraćati letove ka 150 destinacija u Francuskoj, Evropi i ostatku sveta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija