Fudbal

Prodali 10.000 ulaznica za meč bez gledalaca

Prodali 10.000 ulaznica za meč bez gledalaca
Foto: nsmura.si | Prodali 10.000 ulaznica za meč bez gledalaca

Slovenački fudbalski prvoligaš Mura objavio je da je prodao najveći broj ulaznica u istoriji kluba za predstojeću utakmicu protiv Tabora iz Sežane, koja će se igrati 13. juna i to bez prisustva gledalaca.

Mura je do sada najveći broj gledalaca imala ove sezone na utakmici protiv Olimpije, kada se na stadionu Fazanerija okupilo 4.400 gledalaca, ali su za utakmicu protiv Tabora prodali skoro 10.000 ulaznica, iako zbog pandemije virusa korona neće biti gledalaca.

Čelnici kluba iz Murske Sobote nedavno su pokrenuli kampanju ”Mi smo Mura”, štampavši 33 različite specijalne ulaznice za utakmicu protiv Tabora. Na ulaznicama su pojedinačne slike fudbalera, trenera, te dvanaestog igrača, navijačke grupe “Black Gringosa”, a koje služe kao kolekcionarski suvenir.

Svi koji u svojoj kolekciji sakupe 11 ulaznica, na poklon će dobiti klupsku polo majicu i posebnu zahvalnicu. One najvjernije, koji sakupe sve ulaznice, očekuje originalni dres sa potpisima svih igrača i trenera i posebna zahvalnica.

“Iz dana u dan stižu narudžbe iz cijele Evrope za naše kolekcionarske ulaznice za prvu domaću utakmicu bez gledalaca. Hrvatska, Njemačka, Rusija, Ukrajina, Velika Britanija, Austrija, Belgija i mnoge druge zemlje pridružile su se popisu navijača ‘crno-bijelih’”, poručili su iz kluba.

Mura se trenutno nalazi na petom mjestu slovenačkog šampionata, a 24. juna će igrati u finalu Kupa protiv Nafte.

(Sport klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije