Palma: Da ode Komunalna policija, a dođu dva investitora FOTO

Lokalne vesti - Petak 12.06.2020 - 11:08

Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma obećao je na predizbornom skupu u Vranju da će se lično založiti da u grad pod Pržarom dođu dva velika strana investitora.

Manić i Marković na predizbornom skupu FOTO. G. Mitić/OK Radio Manić i Marković na predizbornom skupu FOTO. G. Mitić/OK Radio

Dragan Marković Palma je poručio okupljenim Vranjancima da JS na osnovu iskustva Jagodine, zna kako se vodi lokalna samouprava.

- U Jagodinu sam doveo trinaest investitora, dakle mi to stvarno radimo, zato hoću da vam kažem da dovođenje investitora u Vranje nije prazna priča.

U dogovoru sa Ivicom Dačićem, sa kojim smo zajedno na parlamentarnoj listi, ovde ćemo dovesti dva velika strana investitora
- obećao je Palma.

Marković je kazao da se JS zalaže da gradski većnici ne primaju plate, da se ukine komunalna policija kako ne bi kažnjavali običan svet koji se bori da preživi, kao i da se ukinu "pauk" vozila.

Palma je rekao da i Vranje ima prave domaćine koje predvodi jedan od potpredsednika JS-a i kandidat za narodnog poslanika, Dejan Manić.

Manić je pozvao građane da na lokalnim izborima zaokruže broj dva, jer je to, kako je istakao, glas koji donosi bolju budućnost našem gradu.

- Namera nam je da u Vranju obezbedimo besplatan prevoz za sve građane, da uredimo infrastrukturu u selima, da im uvedemo vodovod, kanalizaciju, kao i da uredimo domove kulture.

Jedan od prioriteta biće nam i revitalizacija vranjskih izletišta, Aleksandrovačkog jezera, Ćoške, Kazanđola, Markovog kaleta i drugih
–istakao je Manić.

Kako je najavljeno, strateški plan JS, za koji će se zalagati u Narodnoj skupštini je "da budžet troše građani".

Foto Galerija

Jedinstvena Srbija-predizborni miting u Vranju

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Цаки
12.06.2020. , 16:18
Доклр ћете да крадете и живети на грбачи овог напаћеног народа?! Нема краја вашим лажима, махинацијама и криминалу!
Privrednik
13.06.2020. , 18:24
Dragane ni jednom te nisam cuo da kazes da ces dovesti i pomoci nekom nasem privredniku. Evo licno se javljam da meni date po zaposlenom radniku 9800e kao i tim stranim investitorima,pri tom ne trazim ni zemljiste ni nista za izgradnju sam cu sve to finansirati. Redakvija ima mejl pa se javite! Obecavam da cu da uposlim najmanje 300 radnika, i da radim sigurno duze nego li ti Vasi “strani imvestitori”!!! Inace se bavim proizvodnjom tekstila. Razmisli malo o tome,i ti a i ovi oko tebe. Lepo rece Velja Ilic pokri tu glavurdu i cuti i ti a i oni oko tebe. Ne zaboravljamo mutne radnje koje si radio u kolubaru,i gde si steko milione!!! Sram Vas bilo LOPOVCINE!!!