Lola Astanova stigla u Beograd: Pijanistkinja senzacionalnog stasa i umeća će sa Nemanjom Radulovićem zavrteti mozak Đokoviću (FOTO)

VN

12. 06. 2020. u 00:28

U hotel "Seint ten", gde će biti smeštena, stigla je sa zaštitnom maskom preko lica, a okupljenim novinarima je rekla: "Dođite sutra, biću u lepšem izdanju"

Лола Астанова стигла у Београд: Пијанисткиња сензационалног стаса и умећа ће са Немањом Радуловићем завртети мозак Ђоковићу (ФОТО)

Foto P. Milošević

SVETSKA pijanistkinja Lola Astanova doputovala je sinoć letom preko Frankfurta, iz Majamija, u Beograd gde će nastupiti uz našeg violinistu Nemanju Radulovića na teniskom turniru Adrija tur u organizaciji Novaka Đokovića.

U hotel "Seint ten", gde će biti smeštena, stigla je sa zaštitnom maskom preko lica, a okupljenim novinarima je rekla: "Dođite sutra, biću u lepšem izdanju". Posle fotografisanja, poručila je večeru i otišla da se odmori za predstojeći naporan dan koji je očekuje.

Osim što je veoma uspešna pijanistkinja, Astanova i na društvenim mrežama izaziva pažnju svojim atraktivnim izgledom i performansima.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije