Amfilohije otkrio u Podgorici: Antiterorističke jedinice do zuba naoružane pretili su monahinjama u Ulcinju, ono što su im rekli je UŽASNO!

V. K.

11. 06. 2020. u 19:36

"Nemojte da glasate ovu bezbožnu vlast", poručio je vladika, burno pozdravljen od vernika koji su uzvikivali "Ne damo svetinje"

Амфилохије открио у Подгорици: Антитерористичке јединице до зуба наоружане претили су монахињама у Улцињу, оно што су им рекли је УЖАСНО!
"Ono što je zapanjilo ne samo Crnu Goru i region nego i Evropu jeste rušenje manastirskog konaka kod Ulcinja. I to na mestu na kojem je pre 90 godina okupator srušio hram, a narod ga kasnije obnovio. Danas ova vlast sledi ono što su radili okupatori. Utamničili su i Njegoša, a sa oburfavanjem lovćenske kapele oburdsna je i naša Crna Gora. Nastavićemo litije poštujući propise", rekao je Amfilohije.

Mitropolit je kazao kako su antiterorističke jedinice do zuba naoružani zapretili monahinjama manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja da će ovako proći i druge crkve.

"Nemojte da glasate ovu bezbožnu vlast", poručio je vladika, burno pozdravljen od vernika koji su uzvikivali "Ne damo svetinje".




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Зозон

12.06.2020. 01:02

Наравно да се владика "меша" у политику кад се политика меша у Цркву!

NISU TO ANTITERORISTICKE JEDINICE

12.06.2020. 12:06

TO SU UCK TERORISTICKE HORDE, u koje poglavnik polaze nade da ce ga spasti, i pomoc mu da jos koju godinu vlada (cerupa) Montenegro(m) Vec su ga i njegovi zapadnjaci otpisali, i pitanje je dana kad ce u Spuz ili Majami.

Bell

12.06.2020. 12:16

Molim vas jedino je crkva sa ostalim verskim skupinama u Srbiji ostala zavesa kojs stiti vlastodrsce vise decenija,i zato su tu gde jesu,krezubi bolesni otpusteni radnici ...dok vlastodrsci uzuvaju.C.Gora je modernim mirnim putem usla u NATO savez i koraca Eu putevima....Sta tu nije jasno ???

Radenko

12.06.2020. 16:10

@Bell - Bell-ustašo, moja i tvoja Crna Gora nijesu isto. O kakvoj demokratiji govoriš? O demokratiji koju donose NATO avioni, diljem, svijet a? Najprije ćemo mi patriote i vi ustaše da se obračunamo, pa kom opanci, kom obojci. Nemoj samo da se hvališeš ustaškim i izdajom Crne Gore.

Bubuleja

12.06.2020. 17:04

@Bell - Modernim=diktatorskimModernim=izdajnickimModernim= poltronskimModernim= bez buducnostiMozes izabrat sta hoces ili sve varijante