Vesti

0

Zukorlić (SPP): Ne znam da li bih prihvatio išta ispod pozicije premijera Srbije

Autor: TKĐ

Izvor: Beta

Zukorlić (SPP): Ne znam da li bih prihvatio išta ispod pozicije premijera Srbije

Izvor: Foto: prtscr

On je u intervjuu za B92.net kazao da nije sebe posle izbora 21. juna video u izvršnoj vlasti, ali da ima "višak samopoštovanja".

"Imam viška samopouzdanja i samopoštovanja, ne znam da li bih išta prihvatio ispod premijerske pozicije. Ali u svakom slučaju verujem da ćemo učestvovati u izvršnoj vlasti, jer ćemo biti nezaobilazan partner po svemu što jesmo, ali i po rezultatima", rekao je on.

Zukorlić je lidere Socijaldemokratske partije Srbije Rasima Ljajića i Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina optužio da su izvršili "politički zločin".

"Mi smo jedina regija sa 120.000 stanovnika u kojoj 30 godina nije otvorena nijedna fabrika. To je jedan politički zločin, posle toga nešto obećavati je besmisleno", zaključio je on.

Na pitanje kako ocenjuje saradnju stranke koju vodi i Srpske napredne stranke (SNS), Zukorlić je kazao da je bilo više dobrog nego lošeg.

"Imate nekada na nižim nivoima one koji zamute vodu. Imamo iskustvo sa obaranjem naše liste na Paliluli, jer je tamo neko odlučio da nam ne da da predamo listu, bez obzira što smo sve uslove ispunili. To jeste jedan od problema SNS, da se obračuna sa lokalnim kabadahijama koji štete ugledu i interesima te stranke", ocenio je Zukorlić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR