Sadik zainteresovao strane skaute igrom u derbiju

Fantastična partija napadača Partizana Umara Sadika u polufinalu Kupa protiv Crvene zvezde ponovo je "rasplamsala" interesovanje evropskih klubova za njegov transfer. Italijanski mediji prenose da je za Sadikov transfer zainteresovan čitav niz klubova.

Posle serije lošijih utakmica u drugom delu sezone, pre i posle prekida zbog pandemije, Nigerijac je u Večitom derbiju imao jednu od ključnih uloga.

Umar Sadik je asistencijom do Bibrasa Natha praktično rešio pitanje drugog finaliste Kupa Srbije.

Kako piši italijanski mediji, sinoćnu utakmici pratio je veliki broj skauta inostranih klubova zainteresovanih za angažovanje Sadika u njigovim redovima.

Naveden je čitav niz klubova od Liona, Lila, Bajer Leverkuzena, Borusije Menhengladbah, Real Sosijedada i Valensije do Bešiktaša.

Kako se navodi za nekadašnjeg igrača Rome najviše interesovanja imaju Lion i Lil, učesnici Lige šampiona naredne sezone, a u igri je i Real Sosijedad.

Partizan je zimus aktivirao klauzulu i za 1,7 miliona evra otkupio Sadikov ugovor od Rome, a Uprava je potom odbila nekoliko izuzetno dobrih ponuda za napadača crno-belih.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво