Fudbal

Stanković nakon poraza: Jak šamar za mene

Stanković nakon poraza: Jak šamar za mene
Foto: FK Partizan | Stanković nakon poraza: Jak šamar za mene

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je razočaran poslije poraza svog tima u polufinalu Kupa Srbiije od Partizana 1:0.

"Derbi je utakmica koja nosi nešto svoje. Kada se izgubili, znači da se igrlao loše. Moji momci su dali sve od sebe, a svu krivicu preuzima na sebe. Jak udarac, žao mi je što nismo igrali onako kao što smo se spremali. Razumem navijače, hvala ima na podršci. Mi smo ispali, oni idu dalje", rekao je Stanković na konferenciji za medije posle utakmice.

On je upitan i da li je večerašnje izdanje limit njegove ekipe.

"U jednoj utakmici mogu da izađu dobre i loše stvari.Bilo je individualnih grešaka koje nisam očekivao. Da je moglo bolje, jeste. Da li su limiti, to je za dublju analizu. Činjenica je da smo ispali iz Kupa i to zaista boli."

Za Stankovića je ovaj poraz bio prvi u trenerskoj karijeri.

"Jaka gorka pilula. Ne bih promenuo ništa što se tima tiče, Da li su sve od sebe, da igramo sutra opet bih izveo isti satstav. Da smo imali strpljena i hrabrosti.... Zbog toga mi je žaso. Gorka pilula, jak šamar za mene", rekao je Stanković, koji je istakao da je derbi odlučilo to što je Partizan forsirao duge lopte na Umara Sadika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije