10. jun  2020. 14.10  | Izvor: Tanjug

Zukorlić: Front za borbu protiv dominantnog nasilja

NOVI PAZAR -

Nosilac izborne liste koalicije "Muamer Zukorlić - SAMO PRAVO - Stranka pravde i pomirenja i Demokratska partija Makedonaca", Muamer Zukorlić, izjavio je danas da je potrebno osnivanje fronta za borbu protiv nasilja u kojem bi sudelovale sve strukture društva.

"Kako bismo otpočeli uspešnu borbu protiv nasilja potrebno je osnivanje svojevrsnog fronta u formi državnog saveta za borbu protiv nasilja u kome bi sudelovale sve strukture društva, obrazovne, medijske i sve druge", naveo je Zukorlić, predsednik Stranke pravde i pomirenja.

On je dodao da jedino tako možemo početi da suzbijamo dominantno nasilje, saopšteno je iz SPP.

Tagovi
Broj komentara: 1

Nebojša   11. 06. 2020. | 19:07
Čuvajte se Danajaca i kada poklone nose. Da bi tvrdio da su Bosnjaci poseban narod morao bi da dokaze sto naravno ne moze. Dovoljnonje uzeti "ćitabe" tj knjige crkvene ali i Turske i videti kada su im preci presli iz pravoslavlja u islam. Promena vere ne menja naciju, oni su Srbi islamske veroispovesti, a lako se dokazuje i DNK analizom. A tek tzv bosnjacki ili bosanski jezik je brutalna izmisljotina i kradja naseg kulturnog i nacionalnog nasledja i svaka normalna drzava bi tuzila i njih i hrvatsku i crnu goru za izmisljene jezike bosanski, hrvatski i crnogorski i to glat dobila na sudu bas kao sto je Nemacka svojevremeno tuzila Austriju kada je proglasila austrijski jezik i naravno dobila i on je ukinut. Od mene toliko i hajde da neko demantuje ovo sto sam napisao.