ZVERSKI PRETUKLI MALOLETNOG GOLMANA PIROTA Nesrećni mladić zadobio TEŠKE POVREDE GLAVE! OČAJNI RODITELJI U POTPUNOM ŠOKU
Foto: Starsport©

HOROR NA JUGU SRBIJE

ZVERSKI PRETUKLI MALOLETNOG GOLMANA PIROTA Nesrećni mladić zadobio TEŠKE POVREDE GLAVE! OČAJNI RODITELJI U POTPUNOM ŠOKU

Fudbal -

Sedamnaestogodišnji golman iz Pirota V. J. brutalno je pretučen od strane nekoliko svojih vršnjaka.

Incident se dogodio pre desetak dana u Pirotu, a nesrećni mladić zadobio je teške povrede glave.

Samo zahvaljujući odličnoj, pravovremenoj intervenciji lekara u Nišu sprečen je najgori mogući ishod.

Roditelji ovog uzornog sportiste, pred kojim je bila blistava golmanska karijera, su potpuno očajni. Iako su u potpunom šoku i neverici, odlučili su da izađu u javnost i tako apeluju da se ovakvi slučajevi spreče u budućnosti.

Šestorica mladića zverski su pretukla golmana iz Pirota. On je sa teškim povredama glave hitno prevežen na odeljenje neurohirurgije Kliničkog Centra Niš. Njegove prognoze i dalje su neizvesne a ono što je izvesno to je da ga očekuje dug period oporavka.

"Naš sin je golman omladinaca Fudbalskog kluba Radnički Pirot, a bio je i član mlađih kategorija fudbalske Reprezentacije istočne Srbije. Sa suprugom smo i dalje u šoku i teškom psihofizičkom stanju a oporavak će biti dugotrajan. Ovim obraćanjem, a za šta imamo podršku ogromnog broja roditelja dece sa kojima se naš sin druži, želimo da apelujemo na celokupno društvo ali i na sve roditelje kako bi se budući slučajevi poput ovog kome je naš sin bio žrtva i teško pretučen, sprečili" rekao je za "Pirotske vesti" otac maloletnog V.J.

Nesrećni mladić je navodno pretučen bez ikakvog razloga. Među šestoricom huligana koji su ga napali, bila su i tri maloletnika. V.J. je zadobio krvarenje na mozgu i samo pukom srećom sprečen je fatalni ishod.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track