Drama u Čačku: Pozlilo još jednom bivšem igraču Borca

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.06.20. | 12:44

Čeka se reakcija nadležnih

Drama u Čačku se nastavlja. Bivši fudbaleri Borca i dalje u centru grada štrajkuju glađu, zbog neisplaćenih zarada uvereni da će izazvati reakciju gradskih vlasti. Međutim, zasad reakcije nema.

Tokom utorka jednom od bivših fudbalera čačanskog Borca je pozlilo. Morala je da interveniše hitna pomoć, a posle infuzije pomenuti fudbaler se vratio i pridružio u štrajku bivšim saigračima.

Izabrane vesti

Međutim, ovog jutra stižu nove, loše vesti iz Čačka. Još jednom štrajkaču je pozilo. I opet je morala da interveniše hitna pomoć. Jednom od bivših fudbalera Borca je izmeren pritisak, a potom je sanitetskim vozilom prevezen u najbližu bolnicu kako bi dobio infuziju.

Rasplet događaja koji drma Srbiju i Čačak se ne nazire. Fudbaleri, koji su nekada nosili dres Borca, odlučili su se za ovakav korak zbog ignorisanja nadleženih da se ispoštuju sudske odluke. I da dobiju zarađeni novac na osnovu profesionalnog angažmana u Borcu.

Oglasio se samo gradonačelnik Čačka Milun Todorović rečima da su fudbaleri izmanipulisani i da on ne može da im isplati ni dinar. 


tagovi

Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara