Obljubio dečaka u Glogonjskom ritu: Podignuta optužnica protiv čobanina manijaka

Novosti online / S. J. M.

10. 06. 2020. u 12:52

Više javno tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu protiv Aleksandra P. (53) zbog krivičnog dela obljuba nad detetom. Optužnica je dostavljena Višem sudu u Beogradu i čeka se njeno potvrđivanje

Обљубио дечака у Глогоњском риту: Подигнута оптужница против чобанина манијака

Ilustracija / Foto Depositphotos

Više javno tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu protiv Aleksandra P. (53) zbog krivičnog dela obljuba nad detetom. Optužnica je dostavljena Višem sudu u Beogradu i čeka se njeno potvrđivanje, kao i odluka o pritvoru.

On je optužen za obljubu šestogodišnjeg dečaka u Glogonjskom ritu, a i ranije je osuđivan za slična krivična dela.

Aleksandar P. je bio angažovan kao čobanin u jednom gazdinstvu i živi u malom pomoćnom objektu u blizini kuće dečakove porodice, u nedelju je, kako se sumnja, namamio šestogodišnjaka da dođe kod njega, pa mu na mobilnom telefonu pokazivao neprimerene fotografije. Nakon toga je od dečaka zatražio da se skine i da ga dodiruje, a onda se i sam svukao.

Njegovo iživljavanje prekinula je dečakova majka, koja ga je tražila po dvorištu i na kraju ušla u prostoriju u kojoj su bili Aleksandar P. i njen sin. Otrgla je dečaka od napasnika i istrčala napolje. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Aleksandar P. nakon toga nije pokušao da pobegne, a kada je čuo da dolazi policija, dohvatio je žilet i sebi isekao vene. Međutim, brzo je stigla i Hitna pomoć, pa su mu lekari sanirali povrede.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

dobrovoljac

10.06.2020. 13:14

bolje da je ostao sa ovcama one bar nepricaju i nezale se.Treba decak i roditelji da mu odrede kaznu.