МОТО СУСРЕТ У АПАТИНУ ОД 3. ДО 5. ЈУЛА

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Проглашење пандемије померило је значајан број догађаја у свету, па тако и у нашој општини. Један од симбола лета, мото сусрет код „Беле лозе“ задржао је стари термин одржавања, али ће ове године бити значајно другачији.

Долазак бајкера је у петак, 1.јула, а сусрет ће трајати до недеље, 5. јула.

-Ситуација са короном померила је одржавање Апатинских рибарских вечери, али смо ми остали при договореном термину јер смо већ одавно упутили позивнице пријатељима у региону и иностранству. Већина чланова Клуба је сагласна са том одлуком. Захваљујем се Пивари и општини Апатин, као и Туристичкој организацији што су нас подржали у овој идеји. Видећемо како ћемо проћи пошто смо изашли из термина Рибарских вечери, рекао је Срето Дејановић, председник Мото клуба Пантер“ Апатин.
Дејановић каже да ће ово бити тест како тече мото сусрет када изађе из оквира велике манифестације као што су Рибарске вечери. Понекад је за организаторе мото сусрета био проблем велики број дешавања током Рибарских вечери, па су остајали без публике на својим програмима. Дужина трајања сусрета није промењена, остала је три дана од петка до недеље. У програму нисмо до краја све утврдили, још смо у преговорима за неке учеснике, али знамо да ће у петак и суботу бити домаће снаге. Наступиће три групе из Апатина –
Мајкани, Крвава Мери и Прљави Ромео, као и Трилоџи из Сомбора. Цену улазнице нећемо мењати, она је годинама иста и износи симболичних 100 динара. Ито тако годинама бајкерима не наплаћујемо улаз, додао је председник МК „Пантер“. Пандемија је значајно разредила календар сусрета бајкера за ову годину.

Већина клубова је морала отказати своје термине или их померити у неке друге датуме. Већ почетком маја почињу скупови, а сада је већ јун, а још постоје благе осцилације у страху од повратка короне. Све је то променило редован распоред манифестација, а постоји и препоручена додатна опрезност током сусрета. Мото клуб „Пантер“ има само 16 чланова, очекујемо да нам се млађи људи придруже, али са скромним средствима која имамо мораћемо апеловати да посетиоци кампа сами о себи воде рачуна када су маске и рукавице у питању. Надамо се да нам све те мере опреза неће покварити задовољство поновног сусрета и дружења, каже Дејановић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *