Alvaro Arbeloa (©Reuters)
Alvaro Arbeloa (©Reuters)

Arbeloa postao trener i preuzeo najtalentovaniju generaciju Real Madrida

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 19:51

Igrači rođeni 2007. godine, kojima se predviđa blistava karijera, povereni nekadašnjem defanzivcu Kraljevskog kluba

Nekadašnji prvotimac Real Madrida Alvaro Arbeloa napravio je prvi korak u trenerskoj karijeri. Njemu je poverena generaciju igrača do 14 godina u Kraljevskom klubu, koja se smatra najtalentovanijom u čitavoj akademiji.

U pitanju su igrači rođeni 2007. godine, koju je prethodno vodio Huan Karlos Duke. Inače u njoj igra sin Hosea Antonija Rejesa - Lopez. Pored njega tu je još nekoliko mladih fudbalera kojima se predviđa velika karijera, kao što su Karlos Dijez, Paulo Jago, Pablo Melero, Alvaro Gonzalez, Haime Paskval i Paulo Almeida.

Izabrane vesti

Veliki gubitak za Realovu školu predstavljaće odlazak Manola Dijaza, čoveka od poverenja Ramona Martineza i nekoga ko je bio izuzetno voljen i cenjen u omladinskom pogonu. On je radio sa trenerima i mladim igračima, a smatra se i da je pomogao u trenerskom razvoju Solarija, Gutija, Benita, Ćabija Alonsa, Raula Gonzalesa i Roberta Karlosa. Nakon Solarijevog prelaska u prvi tim, Dijaz je preuzeo Kastilju i vodio je u sezoni 2018/2019. Ipak, sada je odlučan da karijeru usmeri ka seniorskim timovima, pa je zvanično napustio Kraljevski klub.


tagovi

Alvaro Arbeloa

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara